Brommerscooteronderdelen.nl is de allround online onderdelenspecialist van de firma Akkerman in Waskemeer (Friesland). De medewerkers van deze webshop staan voor u klaar met raad en daad, bij vragen en bestellingen.

Firma Akkerman
De firma Akkerman is in 2006 opgericht als specialist in bromfietsen van hoofdzakelijk de merken Kreidler en Zündapp en onderdelen voor deze merken. De winkel aan de Oude Wijk 32a in Waskemeer werd een succesvolle onderneming, dat groeide en bloeide.

Webshops
Na vijf succesvolle jaren volgde een ingrijpende uitbreiding. Naast de fysieke winkel in Friesland kwamen er ook de webshops kreidlerstore.nl en kreidlerstore.de, later gevolgd door onderdelenzundapp.nl. Handel via internet resulteerde in verdere groei en uitbreiding.

Brommerscooteronderdelen.nl
Eind 2015 kreeg het idee voor de volgende webshop brommerscooteronderdelen.nl concreet vorm. Hiermee willen wij berijders van andere merken bromfietsen en scooters bedienen van onderdelen en advies. Wij verkopen via deze site zowel originele onderdelen als uitstekende imitatieonderdelen die qua kwaliteit niet onderdoen voor originele onderdelen.

Advies en ondersteuning
De service van de firma Akkerman en al onze webshops gaat verder dan alleen het verkopen van onderdelen. Wij staan u ook graag telefonisch of per e-mail bij met advies en ondersteuning.