Als je aan het klussen bent aan je brommer of scooter, dan wil het voorkomen dat je erachter komt dat iets niet helemaal werkt zoals je verwacht, of je mist een onderdeel en je weet niet wat je precies nodig hebt. Dan is het handig om te kunnen schakelen met een vakman, die bovendien het onderdeel voor je heeft liggen dat je nodig hebt

Enthousiasme doet de truc
Een goede specialist kenmerkt zich door enthousiasme. Alleen enthousiasme zorgt er namelijk voor dat je net dat stapje verder wilt gaan voor je klanten. Dit geldt ook voor Lieuwe Akkerman en zijn bedrijf.

Firma Akkerman is ontstaan vanuit een enorme hoeveelheid plezier in sleutelen aan brommers en scooters. Lieuwe is al vanaf jongs af gaan gek op het zelf uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van bromfietsen en scooters. Voor vragen konden zijn vrienden bij hem terecht en niet veel later begon zijn kennis en kunde zich verder te verspreiden.

Dit leidde in 2006 tot het oprichten van Firma Akkerman; Lieuwe was officieel specialist op het gebied van bromfietsen van (met name) de merken Kreidler en Zundapp. Dit startte met een fysieke winkel aan de Oude Wijk 32a in Waskemeer, maar bloeide uit tot meer.

Onderdelen ook online te bestellen
Omdat het aantal bestellingen van de diverse merken bleef groeien, besloot Lieuwe deze ook via internet aan te bieden. Zodoende werden er in 2011 drie webshops live gezet:kreidlerstore.nl, kreidlerstore.de en onderdelenzundapp.nl.

Uitbreiding naar andere onderdelen
Niet alleen de vraag naar complete bromfietsen, maar ook de vraag naar onderdelen van diverse merken bleef stijgen. Daarom is in 2015 de webshop brommerscooteronderdelen.nl live gezet, zodat elk onderdeel eenvoudig verkrijgbaar is, zowel van merken als imitatie onderdelen.

Ben je dus op zoek naar een specifiek onderdeel? Dan is de kans groot dat we dit voor je op voorraad hebben. Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

lieuwe webshop overons

Lieuwe Akkerman

Eigenaar Brommerscooteronderdelen.nl & Kreidlerstore.nl